Devialet Phantom Reactor, grenzeloze klankkwaliteit

Na het gigantische succes van de Phantom Premier speakers, stelt Devialet ons een iets compacter model voor. Maak kennis met de Phantom Reactor 900! Deze ultracompacte speakers zijn de enige die een geluidsniveau van 98 dB afleveren met een vermogen van maar liefst 900 Watt. En de geluidsweergave is perfect! De speakers doen niets af aan de oorspronkelijke intentie van de artiest - geen vervorming, geen verzadiging en geen geruis - en weten zelfs het meest veeleisende publiek te verrassen. Ervaar zelf de fysieke impact van het geluid... Wedden dat je hele lijf zal meetrillen met de muziek?

Adembenemend design

Wat het design betreft, voldoet de architectuur perfect aan alle technische en fysieke voorvereisten van het product. Een rond design, een perfecte akoestische vorm, 2 lagetonenspeakers die tegenover elkaar staan en de lage bassen afleveren en een breedbandspeaker. De Phantom Reactor 900 heeft dus alles om een hoge kwaliteit te garanderen in een compact formaat.

Ook heel bijzonder aan deze Devialet-speaker: de aanraaktoetsen bovenop de behuizing. Met één druk op de knop regel je het volume of verbind je het apparaat via Bluetooth.

Een knap staaltje van high tech

De miniaturisatie van de Phantom Reactor leek technisch ondenkbaar, maar met een flinke dosis vernuft en veeleisendheid slaagden de 100 ingenieurs van Devialet toch maar mooi in hun opzet. Een tiental bijkomende octrooien waren nodig om dit staaltje van high tech, dat uniek is in de wereld, af te leveren en het ultracompacte formaat te bereiken tegen lagere kosten.

Connect yourself

Wil je deze speaker vanop afstand besturen? Dat kan met de app van Devialet vanaf je smartphone of tablet via wifi, mono of stereo. Die app is heel eenvoudig en intuïtief. Eenmaal het contact tot stand is gebracht, hoor je je favoriete muziek zoals nooit tevoren. Regelmatige updates bieden je bovendien nieuwe functionaliteiten en prestaties die voortdurend worden verbeterd.

Wat is er nieuw aan de Phantom Reactor?

  • ADH® (Analog Digital Hybrid) : de grootste innovatie van Devialet op het vlak van geluidsversterking;
  • SAM® Speaker Active Matching): het mathematische model dat op ieder ogenblik een perfecte controle van de speakers en een grote geluidsgetrouwheid van de Phantom REACTOR garandeert;
  • HBI® (Heart Bass Implosion): het revolutionaire akoestische procedé dat de lage tonen weergeeft, fenomenaal diep en met een al even fenomenale fysieke impact;
  • ACETM (Active Cospherical Engine): bepaalt het ronde ontwerp, de perfecte akoestische vorm om een klank weer te geven en de energie ervan te verspreiden in alle richtingen.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters