Akte van vertrouwen

Wat doe jij met het geld
dat je bespaart?
De laagste prijs, gegarandeerd

Hoe maken we dit waar?

We volgen de prijzen van tientallen concurrenten op. Zo vind je elke dag bij Vanden Borre meer dan 3000 producten met een aangepaste prijs.   

Lanceert één van deze concurrenten een grote kortingsactie? Dan zijn onze prijzen hoogstwaarschijnlijk ook aangepast. Zo simpel is het.  

Toch een lagere prijs gespot?

Is er een lagere prijs aan onze radar onstnapt? Laat het ons weten:

- De dag van de aankoop
Meld het in de winkel of per telefoon aan één van onze verkopers. Hij past onmiddellijk de prijs op jouw bestelbon aan. Zo neem je het product meteen mee naar huis tegen de laagste prijs.

- Tot 30 dagen na aankoop
Laat het ons hier weten of via je “My Vanden Borre”-account. We betalen je het prijsverschil terug via een waardebon. Je mist dus geen enkele promo meer, ook als je je toestel al had gekocht voor het begin van de promo.

En de voorwaarden?

Een terugbetalingsaanvraag indienen? Hou er rekening mee dat die aan enkele voorwaarden moet voldoen:

  • Je hebt het goedkopere product zien staan in een fysieke winkel in België, in een straal van 20 km rond jouw dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel.
  • De geafficheerde prijs moet van toepassing zijn voor iedereen, zonder voorwaarden (bv. aankoopverplichting, lidmaatschap, betaalmiddel…)
  • De kosten die de concurrent aanrekent voor levering en installatie moeten meegerekend worden, maar we houden geen rekening met eventuele cashback-acties van fabrikanten.
  • Het moet om een identiek nieuw product gaan met dezelfde referentie dat onmiddellijk beschikbaar is.
  • En natuurlijk mag het niet om een prijsfout gaan van de concurrent.

De partner verkopers op Vanden Borre Marketplace kunnen deze garantie niet bieden.
Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters