Rowenta Air Force Flex 760: onklopbare steelstofzuiger

De Air Force Flex 760 bewijst dat Rowenta zijn prioriteiten mooi op een rijtje heeft. Deze draadloze steelstofzuiger kreeg veel meer zuigkracht dan zijn voorgangers, plooit zich tot onder je meubels, en gaat lang genoeg mee om je hele huis in één keer te stofzuigen. Maak kennis met dit knappe staaltje (stofzuig)techniek.

Zuigkracht vervierdubbeld

De Air Force Flex 760 heeft een maximale zuigkracht van 180 Air Watt. Dat is maar liefst 4 keer meer dan de zuigkracht van vorige modellen. De nieuwe digitale motor in dit product, de V50, maakt van dit toestel de meest krachtige draadloze stofzuiger in het volledige Rowenta-gamma.

Daarbovenop kreeg ook de gemotoriseerde borstel een upgrade. Die kan zelfs grotere stukken vuil aan, zoals ontbijtgranen of nootjes. Eén passage volstaat op alle vloertypes voor een onberispelijk resultaat.

Flexibele steel duikt onder je meubels

De ‘Flex’ in Air Force Flex staat voor de flexibele steel van deze stofzuiger. Jij hoeft niet meer door je knieën te gaan om onder je zetels of kasten te stofzuigen, dat doet de stofzuiger in jouw plaats. Met één druk op een knop plooit de steel van dit toestel in twee.

Dankzij dit slimme ontwerp reik je tot 5 maal verder onder lage meubels dan een traditionele stofzuiger. Zo hou je je huis echt stofvrij, in plaats van dat het stof opstapelt waar je het niet kunt zien.

Tot 75 minuten onafgebroken aan de slag

Laten we niet flauw doen: natuurlijk kun je leukere dingen bedenken dan stofzuigen. Maar het moet nu eenmaal gebeuren. En dan ben je er het liefst in één keer van af, toch? In de eco-stand gaat de lithium-ion-batterij van de Air Force Flex 760 maar liefst 1 uur en een kwartier mee. Meer dan voldoende om je hele huis van boven tot onder stofvrij te maken.

Heb je alles uit de batterij van 25 volt gehaald? Bijvoorbeeld door al je vloeren, alle tapijten, het plafond én je auto te stofzuigen? Dan laad je de batterij weer helemaal op in 2,5 uur.

EPA-filter houdt 99,9% van alle allergenen tegen

Achter de motor zit een EPA-filter. Die houdt deeltjes zo klein als 0,3 micron vast. Die zie je niet eens met het blote oog, want 0,3 micron staat gelijk aan 0,0003 millimeter. Maar als je allergisch bent, maakt deze filter wel een wereld van verschil. Maar liefst 99,9% van alle allergene deeltjes blijven in de filter hangen.

50 euro cashback-korting

Haal je een Air Force Flex 760 in huis vóór 1 februari 2020? Dan krijg je 50 euro van je aankoopbedrag terug van Rowenta. Alle informatie over deze cashback-actie vind je op https://www.rowenta.be/nl/refunds.

Ben je op zoek naar een krachtige én plooibare steelstofzuiger? Bekijk dan zeker de Rowenta Air Force Flex 760 in de winkel of op vandenborre.be.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters