Een steelstofzuiger kopen

Alle steelstofzuigers bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke steelstofzuiger bekijken

AEG

BISSELL

BLACK + DECKER

BOSCH

HOOVER

KALORIK

MIELE

NILFISK

PHILIPS

PROLINE

ROWENTA

SHARK

THOMAS

Bekijk hier het oude gamma van de steelstofzuigers

Steelstofzuiger - Steelstofzuiger kopen - Vanden Borre

Je kan een Steelstofzuiger kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Steelstofzuiger online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Steelstofzuiger online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Steelstofzuiger aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Steelstofzuiger betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Steelstofzuiger gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Steelstofzuiger via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Steelstofzuiger. Zoek een winkel in je buurt.

Welke steelstofzuiger kiezen? 3 vragen, 3 antwoorden

Wat wil je stofzuigen?

Stel je eerst en vooral de vraag: ‘Wat wil ik stofzuigen?’. Elk model wordt geleverd met enkele accessoires voor een specifiek gebruik.
  • Wil je enkel de vloer stofzuigen? Kies dan voor een steelstofzuiger zonder veel accessoires.
  • Om zowel de vloer, meubels, trappen en de wagen te stofzuigen, heb je een draadloze 2-in-1-steelstofzuiger nodig. Hij is uitgerust met een kruimeldief die je makkelijk van de steel haalt. Zo stofzuig je ook de kruimels op tafel en de stofjes in je auto.
  • Wil je naast de vloer, meubels, trappen en je auto ook je plafond en plinten stofzuigen? Ga dan voor een draadloze all-in-one-steelstofzuiger. Hij wordt geleverd met een hele reeks accessoires, zoals een zachte borstel of een uitrekbare steel.
  • Zin om te stofzuigen en te reinigen in één keer? Kies een steelstofzuiger die stofzuigt en dweilt in 殚n beweging. Tijdswinst verzekerd!
bloc1_quelle_zone.jpg :

Heb je huisdieren?

Wist je dat er nu ook steelstofzuigers bestaan die speciaal ontworpen zijn om dierenhaar grondig op te zuigen? Dat lukt op elk type oppervlak: harde vloeren, meubels, stoffen en tapijten. Perfect om van het gezelschap van je huisdieren te genieten, zonder je aan hun haarverlies te ergeren! Sommige modellen hebben zelfs een kleine turboborstel om ook je sofa of autozetels grondig te stofzuigen.

Steken allergie雗 soms de kop op?

Als je last hebt van allergieën, kies je best een steelstofzuiger met een HEPA-filter. Een uitstekend filtersysteem is een must: het voorkomt dat stofdeeltjes weer in de schone lucht terechtkomen. Een HEPA-filter houdt tot 99,97% van alle stofdeeltjes tegen.

Nu is de keuze aan jou! Denk eraan: steelstofzuigers zijn ideaal voor een snelle reiniging. Maar voor een grondige schoonmaak blijven sledestofzuigers heer en meester. En is het huishouden echt niets voor jou? Dan is een robotstofzuiger je redder in nood. Hij doet het vuile werk in jouw plaats!
bloc3_vous_souffrez_des_allergies.jpg :

Overzicht merken voor steelstofzuiger

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters