Welke steelstofzuiger kiezen? 3 vragen, 3 antwoorden

Een steelstofzuiger is je ideale partner voor een snelle, dagelijkse reiniging. Door zijn talrijke technologische snufjes is hij onmisbaar geworden als huishoudhulpje. Er bestaan dan ook veel modellen waardoor kiezen soms moeilijk is. Geen stress! Wij helpen je met enkele tips om de juiste steelstofzuiger te kiezen.

Wat wil je stofzuigen?

Stel je eerst en vooral de vraag: ‘Wat wil ik stofzuigen?’. Elk model wordt geleverd met enkele accessoires voor een specifiek gebruik.
  • Wil je enkel de vloer stofzuigen? Kies dan voor een steelstofzuiger zonder veel accessoires.
  • Om zowel de vloer, meubels, trappen en de wagen te stofzuigen, heb je een draadloze 2-in-1-steelstofzuiger nodig. Hij is uitgerust met een kruimeldief die je makkelijk van de steel haalt. Zo stofzuig je ook de kruimels op tafel en de stofjes in je auto.
  • Wil je naast de vloer, meubels, trappen en je auto ook je plafond en plinten stofzuigen? Ga dan voor een draadloze all-in-one-steelstofzuiger. Hij wordt geleverd met een hele reeks accessoires, zoals een zachte borstel of een uitrekbare steel.
  • Zin om te stofzuigen en te reinigen in één keer? Kies een steelstofzuiger die stofzuigt en dweilt in ťťn beweging. Tijdswinst verzekerd!

Heb je huisdieren?

Wist je dat er nu ook steelstofzuigers bestaan die speciaal ontworpen zijn om dierenhaar grondig op te zuigen? Dat lukt op elk type oppervlak: harde vloeren, meubels, stoffen en tapijten. Perfect om van het gezelschap van je huisdieren te genieten, zonder je aan hun haarverlies te ergeren! Sommige modellen hebben zelfs een kleine turboborstel om ook je sofa of autozetels grondig te stofzuigen.

Steken allergieŽn soms de kop op?

Als je last hebt van allergieën, kies je best een steelstofzuiger met een HEPA-filter. Een uitstekend filtersysteem is een must: het voorkomt dat stofdeeltjes weer in de schone lucht terechtkomen. Een HEPA-filter houdt tot 99,97% van alle stofdeeltjes tegen.

Nu is de keuze aan jou! Denk eraan: steelstofzuigers zijn ideaal voor een snelle reiniging. Maar voor een grondige schoonmaak blijven sledestofzuigers heer en meester. En is het huishouden echt niets voor jou? Dan is een robotstofzuiger je redder in nood. Hij doet het vuile werk in jouw plaats!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters