Welke gsm kopen? Iedereen kiest anders?

Een smartphone is niet altijd en overal de ‘slimste’ keuze. Want een traditionele gsm heeft een langere batterijduur, is gemakkelijker om te gebruiken en is vaak schokbestendiger. Bovendien zijn er aangepaste modellen voor senioren. Nóg een voordeel? Je bent verlost van die stortvloed aan notificaties. Hieronder maken we je wegwijs in alle modellen. Zo weet je meteen welke gsm te kopen.
 
Op zoek naar een polyvalenter toestel? Met een smartphone surf je op het internet, bekijk je je social media, kijk je naar video’s en nog veel meer.
20200427_telesales_hp_desk_nl.jpg
bloc1_de_verschillende_modellen_0.jpg

De verschillende modellen

  • Traditionele gsm’s: dit zijn de basistoestellen om mee te bellen en te sms’en. Je vindt ze in één stuk en als openklapbaar model. Hun grootste troeven zijn hun eenvoud in gebruik en lange batterijduur.
  • Gsm’s voor senioren: zoek je zo’n toestel voor jezelf of voor je (groot)ouders? De merken Doro en Emporia zijn dé experts. Hun gsm’s voor senioren beschikken over grotere toetsen en een noodknop. Handig en geruststellend. Sommige toestellen zijn zelfs compatibel met hoorapparaten!
  • Schokbestendige gsm’s: deze gsm’s werden ontwikkeld voor mensen die vaak buiten werken of sporten. In deze categorie vind je robuuste gsm's die tegen alles lijken te kunnen: stof, water, schokken, noem maar op.

Muziek luisteren (soms) inbegrepen

Je wilt een eenvoudige gsm kopen en geen alleskunner, maar één extra functie is vaak toch welkom. Muziekliefhebbers kunnen kiezen voor een gsm met ingebouwde mp3-speler. Zo luister je ook onderweg naar je favoriete nummers.

bloc2_muziek_luisteren.jpg

Voor privé- en professioneel gebruik

Heb je soms 2 gsm-nummers in gebruik? Bijvoorbeeld je privénummer en dat van je werk? Of kocht je een extra simkaart op je vakantiebestemming? Dan is een telefoon met dual sim handig. Zo heb je maar één gsm nodig om beide telefoonnummers te gebruiken.

Bluetooth beschikbaar

Tot slot zijn sommige toestellen uitgerust met bluetooth. Zo wissel je veilig en gemakkelijk bestanden uit met andere apparaten en kan je met een aantal modellen zelfs handenvrij bellen. Aan jou de keuze!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters