Welke tv heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding?

Ben je op zoek naar de tv met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Door de nieuwe, geavanceerde technologieën en resoluties worden de tv's bij alle fabrikanten steeds duurder en moet je opletten dat je wensen binnen je budget passen. Toch zijn er nog steeds tal van kwaliteitsvolle modellen met een aantrekkelijke prijs. Dit is onze selectie tv's met de beste prijs-kwaliteitverhouding van 2022.
 

Wat is een tv met een goede prijs-kwaliteitverhouding?

Wat is een tv met een goede prijs-kwaliteitverhouding?

Een tv met een goede prijs-kwaliteitverhouding is een toestel dat goede prestaties (helderheid, contrast, kleurenspectrum, ...) combineert met een redelijke prijs. Met de komst van de smart-tv en nu de 4K uhd-resolutie de nieuwe norm is, zijn de prijzen voor goede tv's gedaald. Ook de steeds grotere schermdiagonalen hebben ertoe bijgedragen dat middelgrote modellen (45 tot 65 inch) betaalbaarder zijn geworden. Tot slot zijn geavanceerde schermtechnologieŽn (zoals oled en qled) en beeldverbeterings- en beeldverwerkingssystemen (zoals HDR) tegenwoordig wijdverbreid. Wij raden je aan geen toestel van minder dan € 500 te kopen, want voor zo'n lage prijs kan het geen optimale kwaliteit leveren. Er zijn echter wél uitstekende tv's voor minder dan € 1.200 op de markt. En tenzij je een groot budget hebt en absoluut een van de allernieuwste modellen in huis wil halen, kan je gewoon een tv kopen die vorig jaar is uitgebracht.
 

TV LG OLED 4K 55†inch OLED55C25LB

TV LG OLED 4K 55†inch OLED55C25LB

De in 2022 uitgebrachte tv LG OLED 4K 55 inchOLED55C25LB heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De C1-reeks van LG die vorig jaar zo succesvol was, wordt met dit model verder uitgebreid. Het prachtige 55 inch oled-scherm biedt je een onberispelijke beeldkwaliteit in 4K ultra hd, met optimale helderheid en een uitzonderlijke zwartdiepte. Het duizelingwekkend grote kleurenspectrum telt 1 miljard kleuren. Deze tv van LG is ideaal om films en series te kijken via streaming- of video-on-demanddiensten en om games van de nieuwste generatie te spelen. Het model is uitgerust met de nieuwste LG-processor, heeft een beeldfrequentie van 100 Hz, is HDR-compatibel (HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG) en heeft 4 HDMI 2.1-poorten. Tot slot kan je via de interface alle multimediacontent bekijken die deze smart-tv van LG te bieden heeft.
 

Tv Sony Bravia UHD 4K 55†inch XR-55X93KAEP

Tv Sony Bravia UHD 4K 55†inch XR-55X93KAEP

Bij Sony is het Bravia-gamma een waar succes, en we durven wedden dat de tv Sony Bravia UHD 4K 55 inch XR-55X93KAEP naast de oled-modellen een van hun absolute toppers zal blijven. Deze direct led-tv is uitgerust met de krachtige XR-processor van Sony. Daardoor biedt het toestel optimale beeldverwerking, 4K uhd-resolutie en een verbazingwekkende helderheid-contrastverhouding voor een led-tv. Het model heeft tal van troeven die de beeldkwaliteit verbeteren: HDR-compatibiliteit (HDR10, Dolby Vision, HLG), XR Triluminos Pro, ... Tot slot is de smart-tv met zijn beelddiagonaal van 55 inch aangenaam groot.
 

Tv Samsung Neo QLED 4K 55†inch QE55QN85B

Tv Samsung Neo QLED 4K 55†inch QE55QN85B

De tv Samsung Neo QLED 4K 55 inch QE55QN85B staat aan de top van de qled-schermtechnologie, met een verrassende lichtintensiteit en uitgesproken contrasten. De Neo Quantum 4K-processor overtuigt met zijn vermogen om het 4K ultra hd-beeld te optimaliseren. De tv is HDR-compatibel (HDR10, HDR10+, HLG) en heeft een beeldfrequentie van 120 Hz en een kortere responstijd om vlot te gamen. Een antireflectiefilter en bijna oneindig kleurenspectrum maken deze Samsung-tv compleet. Tot slot beschikt dit model over een goed 60 W-audiosysteem en 4 HDMI-poorten voor je randapparatuur.
 

Tv Philips UHD 4K 55†inch 55PUS8807/12 The One

Tv Philips UHD 4K 55†inch 55PUS8807/12 The One

De tv Philips UHD 4K 55 inch 55PUS8807/12 The One versie 2022 is een erg degelijk model. Deze led-tv heeft een 4K uhd-resolutie en een groot scherm van 55 inch. Hij biedt zeer goede prestaties, een prachtige beeldkwaliteit die wordt versterkt door HDR-beeldverbeteringssystemen (HDR10+, Dolby Vision, ...) en een beeldfrequentie van 120 Hz voor een beeld zonder latentie. Met Ambilight aan 3 zijden en een draaibare voet heeft Philips ook aandacht besteed aan het design. En ook de ergonomie en gebruikerservaring zijn goed doordacht, want de tv heeft een afstandsbediening met toetsenbord en spraakbediening en wordt aangedreven door het Android-besturingssysteem voor smart-tv's.
 

Ook interessant voor jou

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters