Een stofzuiger voor elk gebruik

Staat je huis op stelten en wil je het stof makkelijk bestrijden? Er bestaan verschillende types stofzuigers: sledestofzuigers met of zonder zak, steelstofzuigers, robotstofzuigers en 2-in-1 vloerreinigers. Weet je niet echt precies welke stofzuiger bij jou past? Wij leggen je met plezier uit in welke situatie je deze stofzuigers het best gebruikt.

Sledestofzuiger: de meest grondige reiniging

Een sledestofzuiger is nog altijd dé stofzuiger bij uitstek omdat hij zorgt voor de meest grondige reiniging. En bovendien is hij ook perfect voor mensen met allergieën omdat de stofzak dient als extra filter.

En een sledestofzuiger zonder zak? Zo’n model is budgetvriendelijker omdat je geen stofzakken hoeft aan te kopen. Je moet natuurlijk wel zelf het stofreservoir leegmaken in je vuilbak en de filter reinigen zodat de zuigcapaciteit intact blijft.

Steelstofzuiger: een snelle, dagelijkse schoonmaakbeurt

Wil je onder je meubels stofzuigen? Je auto en plafond stofzuigen? Laat je verrassen door de kracht, efficiëntie, comfort, flexibiliteit en bewegingsvrijheid van een draadloze steelstofzuiger. Hij is perfect voor al je kleinere schoonmaakklusjes!

De beste modellen zijn voorzien van een uitstekende zuigkracht, een bovengemiddelde autonomie en worden geleverd met handige accessoires. Om bijvoorbeeld moeilijk bereikbare plekken zoals deurlijsten schoon te maken.

Goed om te weten: sommige modellen worden zelfs geleverd met een speciale borstel om huisdierenharen makkelijk te verwijderen. Bovendien zijn de meeste steelstofzuigers uitgerust met ledverlichting op de borstel om geen enkel stofje te missen!

Robotstofzuiger: een moeiteloze reiniging

Een hekel aan schoonmaken? Dan hebben wij de ultieme oplossing: een robotstofzuiger. Hij maakt schoon in jouw plaats, ook al ben je niet thuis. Je hoeft hem enkel op afstand te programmeren via de app op je smartphone. Super praktisch!

Let op: de stofbak van een robotstofzuiger is over het algemeen niet heel groot. Een volle stofbak zorgt ervoor dat de robot minder vuil zal opzuigen. Maak de stofbak dus na elke schoonmaakbeurt leeg om de zuigprestaties zo goed mogelijk te houden.

Geen zin om de stofbak telkens te legen? Wij hebben ook enkele modellen die zelf hun eigen stofzak leegmaken bij het opladen. Het stof wordt rechtstreeks opgezogen via een vuilafvoer in een gesloten zak in het bovenste deel van het laadstation.

Vloerreiniger: een natte reiniging op alle oppervlakken

Enkele kruimels opzuigen en nadien je vloer dweilen? Laat dat maar over aan een 2-in1 vloerreiniger! Een dergelijk toestel zuigt namelijk alles op en is perfect om razendsnel met nat schoon te maken. Zo bespaar je jezelf een hoop moeite en tijd!

Handstofzuiger: ideaal voor kleine oppervlaktes

Je meubels snel afstoffen, je auto makkelijk stofzuigen, enkele kruimels in de keuken opzuigen … Met een draadloze handstofzuiger is dat zo gebeurd! Zijn troeven? Hij is licht, compact, wendbaar, gebruiksvriendelijk en krachtig! Kortom, zo’n kruimeldief is perfect voor een snelle en efficiënte reiniging van kleine oppervlaktes.

De stofzuiger die bij jou past

Zin om je huis snel en efficiënt te reinigen, maar je weet nog niet goed welk toestel kiezen? Beantwoord 6 vragen en wij stellen je een selectie stofzuigers uit ons gamma voor die perfect aansluit bij je behoeften!

Vind de ideale stofzuiger

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters