Welke wasmachine met bovenlader kopen?

Een wasmachine met bovenlader kopen is altijd een goede beslissing. De twee grootste voordelen in een notendop:
  • Je hoeft je niet te bukken om het wasgoed erin te steken en eruit te halen, want de vulopening en het bedieningspaneel zitten bovenaan in plaats van vooraan.
  • Een bovenlader is maximum 45 cm breed, terwijl een traditionele wasmachine 60 cm breed is. Zelfs al heb je een piepklein appartementje of een compacte studio, je vindt gegarandeerd een plekje voor een wasmachine met toplader.
20200427_telesales_hp_desk_nl.jpg
bloc1_encore_plus_durable.jpg

Zuiniger dan ooit

Wasmachines met bovenlader volgen dezelfde trend als de traditionele wasmachines: het water- en energieverbruik wordt tot een minimum herleid. Als dat geen goed nieuws is voor je factuur!

Vanaf 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels zullen gaan van A tot G. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels.

Nog meer besparen? Dat kan. Kies een toestel met startuitstel. Je programmeert vooraf wanneer de machine moet starten. Bijvoorbeeld ’s nachts zodat je profiteert van het voordelige nachttarief. Of rond het tijdstip dat je thuis komt na het werk. Of rond het tijdstip dat je partner thuis komt zodat hij/zij de machine kan leeghalen in jouw plaats.

Vind alle wasmachines met bovenlader met startuitstel.

bloc2__encore_plus_grand .jpg

Groter dan ooit

Een wasmachine met toplader is maximum 45 cm breed en past zelfs in de kleinste ruimtes. Ook al ziet een wasmachine met bovenlader er compact uit, toch kan hij evenveel wasgoed aan als een wasmachine met standaardafmetingen. En dat betekent tot 7 kg wasgoed tegelijk. Niet slecht voor het kleine broertje.

Vind alle wasmachines met bovenlader van 7 kg of meer.

bloc3_encore_plus_sťcurisť.jpg

Veiliger dan ooit

Kinderen in huis? Kies een bovenlader met kinderslot. Het bedieningspaneel blokkeert tijdens de wasbeurt zodat kleine, nieuwsgierige handjes het wasprogramma niet kunnen veranderen of annuleren.

Vind alle wasmachines met bovenlader met kinderslot.

bloc4_encore_plus_sec.jpg

Droger dan ooit

Raar maar waar: hoe hoger de zwiersnelheid, hoe beter je kleding beschermd blijft in de trommel. Het wasgoed wordt namelijk tegen de trommelwand geplakt zodat er minder wrijving ontstaat. Hoe hoger de zwiersnelheid, hoe droger de was uit je machine komt. Logisch natuurlijk, maar dat betekent ook dat de was daarna minder lang in de droogkast of buiten moet drogen.  

Vind alle topladers met een zwiersnelheid van 1400 toeren/minuut of meer..

bloc5_encore_plus_intelligent.jpg

Intelligenter dan ooit

Wasautomaten worden voortdurend slimmer. Ze zitten dan ook boordevol elektronica. Zo herkennen de meeste wasmachines het gewicht van je wasgoed én hoe vuil het is. Voor een relatief schone was gebruiken ze dan wat minder water, terwijl wasgoed vol vlekken of modder een extra spoelbeurtkrijgt.

Vind alle wasmachines met bovenlader met beladingsherkenning..


Nu weet je perfect waarop je moet letten als je een wasmachine met bovenlader wil kopen.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters