Lekker thuis genieten

We zitten nu al enkele weken thuis in quarantaine. Maar ook in deze bijzondere periode kan je altijd blijven vertrouwen op Vanden Borre. Wij gaan voor jou op zoek naar zeer leuke en interessante activiteiten om deze lockdown toch wat spannender te maken ;-) Benieuwd naar ons overzicht?

Onze tips om er eens goed in te vliegen

Vlotjes telewerken

Niet altijd even eenvoudig om thuis te werken, toch? Daarom hebben voor jou enkele tips om je nieuwe thuiswerkplek zo goed en aangenaam mogelijk uit te rusten.

Ik ben geÔnteresseerd >

Neem je huis en tuin onder handen

Nu je toch de hele dag moet thuisblijven, is het misschien tijd voor de lenteschoonmaak? Je staat er niet alleen voor, wij helpen je een handje.

Wij verklappen je alles! >

Blijf fit en gezond

Heb je door de quarantaine de moed wat verloren om te gaan sporten? Komaan, laat je hoofd niet hangen en probeer doelen te stellen!

Go for it! >

Gun jezelf wat me-time

Thuisblijven heeft ook zo zijn goede kanten. Da’s het ideale moment om voor jezelf te zorgen en eens lekker te ontspannen.

Goed idee >

Onze tips om lekker te chillen

Blijf contact houden

Hou contact met je naasten zonder ze in levenden lijve te zien. Hoe? Door samen te aperitieven via FaceTime bijvoorbeeld.

Bekijk de alternatieven >

Vind de nodige entertainment

Geen inspiratie meer om de tijd te verdrijven? Lees een goed boek, leer nieuwe dingen of schep orde in je foto’s en stel een mooi album samen.

Blijf lekker bezig >

Gun jezelf wat me-time

Thuisblijven heeft ook zo zijn goede kanten. Da’s het ideale moment om voor jezelf te zorgen en eens lekker te ontspannen.

Blijf lekker bezig >

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters