Neem de juiste afmetingen van je dampkap

Een dampkap kiezen en installeren is niet zo eenvoudig.
Bekijk onze filmpjes en kom te weten hoe je de afmetingen moet nemen van je dampkap!

In de meeste gevallen zal je je dampkap vervangen door een gelijkaardig type en moet je dus de afmetingen nemen van de bestaande nis.

Denk eraan dat de ruimte tussen de kookplaat en de dampkap minimum 55 cm moet zijn voor een elektrische, vitrokeramische of inductiekookplaat en 65 cm voor een gaskookplaat.

Op onze website vind je telkens de afmetingen van het toestel, de afmetingen van de nis waarin het toestel geplaatst wordt en een inbouwschema.

 

Een voorbezoek bij je thuis

Laat je graag een expert de exacte afmetingen nemen vooraleer je een nieuwe dampkap koopt? Geen probleem! Maak een afspraak en onze specialist komt bij je langs. Zo ben je helemaal zeker dat je nieuwe dampkap perfect past in je keuken.

Bel 02 334 00 00 om een afspraak te maken met onze inbouwexperts of vraag ernaar in één van onze winkels.
De specialist meet alles nauwkeurig op. Hij houdt rekening met alle technische elementen die belangrijk zijn voor de installatie van je nieuwe dampkap. Hij noteert alles op een document dat je meeneemt naar de winkel. Op basis van dit document kunnen onze verkopers in de winkel je nauwkeurig adviseren en je vertellen welke dampkappen geschikt zijn voor je keuken.

Een voorbezoek voor de opmeting van je nieuwe dampkap kost € 39. Wil je ook voor andere inbouwtoestellen de maten laten nemen, dan betaal je € 10 per extra toestel. Bedraagt je bestelling meer dan € 750? Dan wordt het voorbezoek zelfs gratis. Want dan krijg je de kosten van het voorbezoek terug als korting op je factuur.

Bekijk onze andere video's over dampkappen

Welke dampkap kiezen?

Welke dampkap kiezen?

Hoe kiezen?

Hoe kiezen?

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters