Neem de juiste afmetingen van je inbouwkoelkast

Een inbouwkoelkast kiezen en installeren is niet zo eenvoudig. Bekijk onze filmpjes en kom te weten hoe je de afmetingen moet nemen van je inbouwkoelkast!

Inbouwkoelkasten bestaan in verschillende hoogtes, van 72 cm tot 1m78. Bij de keuze van een inbouwkoelkast moet je rekening houden met de beschikbare ruimte. Je meet daarom de hoogte tussen de vloer (of de sokkel indien die er is) en de kast.

Je moet ook al rekening houden met het type koelkast dat je wil: een 1-deurskoelkast of een 2-deurskoelkast. Voor een koelkast met 2 deuren met het vriesgedeelte onderaan moet je de afmetingen van de keukendeuren meten. Want in bepaalde nishoogtes bestaan er koelkasten met verschillende deurafmetingen.

Op onze website vind je de productfiche van elk toestel, de afmetingen, de vereiste nismaten en het inbouwschema.

 

Een voorbezoek bij je thuis

Laat je graag een expert de exacte afmetingen nemen vooraleer je een nieuwe inbouwkoelkast koopt? Geen probleem! Maak een afspraak en onze specialist komt bij je langs. Zo ben je helemaal zeker dat je nieuwe koelkast perfect past in je keuken.

Bel 02 334 00 00 om een afspraak te maken met onze inbouwexperts of vraag ernaar in één van onze winkels.
De specialist meet alles nauwkeurig op. Hij houdt rekening met alle technische elementen die belangrijk zijn voor de installatie van je nieuwe inbouwkoelkast. Hij noteert alles op een document dat je meeneemt naar de winkel. Op basis van dit document kunnen onze verkopers in de winkel je nauwkeurig adviseren en je vertellen welke koelkasten geschikt zijn voor je keuken.
Een voorbezoek voor de opmeting van je nieuwe inbouwkoelkast kost € 39. Wil je ook voor andere inbouwtoestellen de maten laten nemen, dan betaal je € 10 per extra toestel. Bedraagt je bestelling meer dan € 750? Dan wordt het voorbezoek zelfs gratis. Want dan krijg je de kosten van het voorbezoek terug als korting op je factuur.

Bekijk onze andere video's over koelkasten

Welke inbouwkoelkast kiezen?

Welke inbouwkoelkast kiezen?

Hoe kiezen?

Hoe kiezen?

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters