Neem de juiste afmetingen van je microgolfoven

Een microgolfoven kiezen en installeren is niet zo eenvoudig. Bekijk onze filmpjes en kom te weten hoe je de afmetingen moet nemen van je microgolfoven!

Bij de keuze van een microgolf moet je rekening houden met de beschikbare plaats in je keuken.

Microgolfovens bestaan in 2 verschillende hoogtes: 38 cm of 45 cm. Heb je een beschikbare nishoogte van 56 cm, dan kan je er een microgolf in plaatsen en de overgebleven ruimte opvullen met een opberglade of warmhoudlade. Deze lades bestaan in 14 en 29 cm.
Let ook op de diepte van je microgolfoven.

  • Als je de microgolf op hoogte wil inbouwen, mag het toestel niet dieper zijn dan 32 cm.
  • Als je het toestel in een kolomkast wil plaatsen, mag de diepte van de microgolf maximaal 58 cm zijn.

Op onze website vind je de afmetingen van de microgolf, de vereiste nisafmetingen om het toestel te installeren en het inbouwschema.

 

Een voorbezoek bij je thuis

Laat je graag een expert de exacte afmetingen nemen vooraleer je een nieuwe inbouwmicrogolfoven koopt? Geen probleem! Maak een afspraak en onze specialist komt bij je langs. Zo ben je helemaal zeker dat je nieuwe microgolf perfect past in je keuken.

Bel 02 334 00 00 om een afspraak te maken met onze inbouwexperts of vraag ernaar in één van onze winkels.
De specialist meet alles nauwkeurig op. Hij houdt rekening met alle technische elementen die belangrijk zijn voor de installatie van je nieuwe inbouwmicrogolfoven. Hij noteert alles op een document dat je meeneemt naar de winkel. Op basis van dit document kunnen onze verkopers in de winkel je nauwkeurig adviseren en je vertellen welke microgolfovens geschikt zijn voor je keuken.
Een voorbezoek voor de opmeting van je nieuwe inbouwmicrogolfoven kost € 39. Wil je ook voor andere inbouwtoestellen de maten laten nemen, dan betaal je € 10 per extra toestel. Bedraagt je bestelling meer dan € 750? Dan wordt het voorbezoek zelfs gratis. Want dan krijg je de kosten van het voorbezoek terug als korting op je factuur.

Bekijk onze andere video's over microgolfovens

Hoe kiezen?

Hoe kiezen?

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters