Neem de juiste afmetingen van je stoomoven

Een stoomoven kiezen en installeren is niet zo eenvoudig. Bekijk onze filmpjes en ontdek waar je moet op letten bij de keuze van je stoomoven!

Bij de keuze van een stoomoven moet je rekening houden met de beschikbare plaats in je keuken. Stoomovens bestaan in 4 verschillende hoogtes: 36, 38, 45 of 60 cm.

Hou ook rekening met de diepte van de nis. Sommige keukenkasten op hoogte zijn maar geschikt voor ovens met een diepte van minder dan 32 cm.

Als je een beschikbare hoogte van 56 cm hebt, kan je er een stoomoven in plaatsen en de overblijvende ruimte opvullen met een opberglade of een warmhoudlade. Deze lades bestaan in verschillende afmetingen, van 10 tot 29 cm.

Op onze website vind je de productfiche van elk toestel, de afmetingen, de vereiste nismaten en een inbouwschema.

 

Een voorbezoek bij je thuis

Laat je graag een expert de exacte afmetingen nemen vooraleer je een nieuwe inbouwstoomoven koopt? Geen probleem! Maak een afspraak en onze specialist komt bij je langs. Zo ben je helemaal zeker dat je nieuwe stoomoven perfect past in je keuken.

Bel 02 334 00 00 om een afspraak te maken met onze inbouwexperts of vraag ernaar in één van onze winkels.
De specialist meet alles nauwkeurig op. Hij houdt rekening met alle technische elementen die belangrijk zijn voor de installatie van je nieuwe inbouwstoomoven. Hij noteert alles op een document dat je meeneemt naar de winkel. Op basis van dit document kunnen onze verkopers in de winkel je nauwkeurig adviseren en je vertellen welke stoomovens geschikt zijn voor je keuken.
Een voorbezoek voor de opmeting van je nieuwe inbouwstoomoven kost € 39. Wil je ook voor andere inbouwtoestellen de maten laten nemen, dan betaal je € 10 per extra toestel. Bedraagt je bestelling meer dan € 750? Dan wordt het voorbezoek zelfs gratis. Want dan krijg je de kosten van het voorbezoek terug als korting op je factuur.

Bekijk onze andere video's over stoomovens

Hoe kiezen?

Hoe kiezen?

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters