Veelgestelde vragen

Het Contact Center kan je bellen van maandag tot vrijdag van 8 u. tot 18 u. en op zaterdag van 9 u. tot 18 u.


Op onze contactpagina vind je alle opties om ons te contacteren.

Ga naar het kaartje met al onze winkels. Zo vind je het adres, de openingsuren en het telefoonnummer van de winkel in jouw buurt.

Tijdens de eindejaarsperiode en de solden zijn er zondagsopeningen in de meeste winkels. De rest van het jaar kan je van maandag tot en met zaterdag in onze winkel terecht. Bekijk de dichtstbijzijnde winkels en hun openingsuren.


We leren graag bij van jouw feedback. Stuur gerust een mail naar consumer@vandenborre.be.


Wil je een review schrijven over een product? Een tijdje na aankoop van je nieuwe product ontvang je van ons een mail met een link om je mening te geven over je aankoop. Reviews die voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden, verschijnen op de productpagina van het aangekochte product.

Ga naar het kaartje met al onze winkels. Zo vind je het adres, de openingsuren en het telefoonnummer van de winkel in jouw buurt.

Zeker! Bij Vanden Borre BtoB vind je oplossingen voor je onderneming of openbare instelling. Je kantoor uitrusten, de relatie met je klanten verstevigen of je medewerkers motiveren? Vanden Borre BtoB helpt je hier graag mee verder. Bekijk hier de mogelijkheden.


Ja, wij hebben een blog waarop je allerlei nieuwtjes, tips en advies vindt. Ga naar de Vanden Borre-blog.