Veelgestelde vragen

Typ het merk en type in de zoekbalk in. Of begin je zoektocht bij de grote productcategorieŽn. Vind je je toestel nog altijd niet? Contacteer dan ťťn van onze winkels of mail naar sales@vandenborre.be om te weten te komen of we het product verkopen.


Heel simpel: ga naar een productpagina en klik op de groene knop 'Koop nu'. Winkel daarna verder of volg de verschillende stappen om af te rekenen.


Ga naar de productpagina op onze website. Daar kan je opvragen in welke winkels het product beschikbaar is.

Ja natuurlijk! Bel naar het nummer 02 334 00 00. We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 8 u. en 18 u. en op zaterdag tussen 9 u. en 18 u.

Maak een My Vanden Borre-account aan en bekijk er de status van je bestellingen (zowel online als in de winkel). Log in, ga naar 'Mijn bestellingen' en je krijgt een overzicht van al je bestellingen.


Na maximaal 1 uur ontvang je een bevestigingsmail. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met webshop@vandenborre.be.


Ja, de onlinebetalingen via Visa, Mastercard, American Express, Bancontact/Mister Cash, Maestro, Paypal, Vanden Borre Mastercard, KBC/CBC Online en Belfius Direct Net verlopen in een streng beveiligde omgeving. We werken hiervoor samen met een externe partner die gespecialiseerd is in betalingen via het internet. Als je wil, kan je ook betalen via overschrijving.


Maak een My Vanden Borre-account aan en je kan de status van al je bestellingen (zowel online als in de winkel) makkelijk opvolgen. Log gewoon in en ga naar 'Mijn bestellingen' om de status te bekijken.


Klik op de productpagina's van je favoriete producten op 'Op mijn verlanglijstje'. Daarna kan je dat nieuwe verlanglijstje een naam geven.


Zolang je maar wil, op voorwaarde dat de producten op onze website beschikbaar zijn.


Onderaan elke pagina van deze website vind je een link naar onze verkoopsvoorwaarden.


Ja, op de productpagina's kan je 'In vergelijk' aanklikken. Zo voeg je tot 5 producten toe aan je vergelijking. Die verschijnen naast elkaar in een pop-up. Wil je de verschillen tussen je gekozen toestellen bekijken? Klik dan op 'Bekijk vergelijking'. 

Ja, maar alleen voor inbouwtoestellen. Meer info? Kom langs in ťťn van onze winkels, onze verkopers helpen je met plezier verder.


Bij inbouwtoestellen kan je soms korting krijgen op het totaalbedrag. Benieuwd naar de voorwaarden? Informeer in de winkel.